IZMENJEVALNICA IGRAČ

V sredo 22. maja 2019 je med 9.30 in 10.00 v šolski mali telovadnici potekala 1. izmenjevalnica igrač, ki je bila namenjena učencem od 1. do 4. razreda.

Organizirali in izpeljali so jo učenci petih in šestih razredov, ki obiskujejo interesno dejavnost prostovoljstvo pod mentorstvom učiteljice Barbare Buh.

 

Z dogodkom smo želeli ozavestiti, da je ceneje, če igrače, ki se jih naveličamo, z nekom zamenjamo. Upamo seveda, da smo z izmenjavo prispevali tudi k zmanjšanju onesnaženosti okolja in potrošniške mrzlice (nakupovanja zaradi želje in ne zaradi potrebe).

 

Dogodka se je udeležilo 70 učencev, ki obiskujejo 1. do 4. razred. Ker je bil dogodek dobro obiskan, smo se v okviru interesne dejavnosti prostovoljstvo odločili, da ga bomo ponovno organizirali maja 2020.

 

Učenci prostovoljci so ob koncu dogodka dobili idejo in izrazili željo, da bi poleg izmenjevalnice igrač za učence od 1. do 4. razreda, v naslednjem šolskem letu organizirali tudi izmenjevalnico družabnih iger za učence od 5. do 9. razreda.

 

Hvala vsem učencem, staršem in učiteljicam od 1. do 4. razreda, ki ste za pomoč in sodelovanje.

 

Barbara Buh, izvajalka interesne dejavnosti prostovoljstvo

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Skupno 264 obiskov, današnjih obiskov 2)
Dostopnost