Plavalni tabor CŠOD Cerkno

Po napornem dnevu smo vsi hitro zaspali. Dan smo preživeli lepo. Na bazenu smo že plavali, po plavanju smo raziskali kulturno dediščino Cerkna ter šli na daljši nočni sprehod z lučkami. Veselimo se jutrišnjega plavanja na bazenu.

[ 1. 12. 2021 ] – Danes smo dopoldan zopet plavali in uživali v ‘morskih’ štafetnih igrah. Po odličnem kosilu in po popoldanskem zasluženem kosilu, smo se odpravili v gozd, kjer smo pridno nabirali suhe veje za taborni ogenj in izdelali čisto prave in originalne bivake. Ob tabornem ognju smo si pripovedovali zabavne zgodbe. Danes nas čaka še filmski večer, jutri pa zopet bazen.

[ 2. 12. 2021 ] – Danes smo imeli prav poseben dan. Na plavanju smo se zelo zmatrali. Polovici nam je namreč uspelo plavati kar deset minut brez dotika roba bazena in brez prestanka, kar je zelo naporno. Preplavali smo tudi veliko bazenskih dolžin z ali brez plavalnih pripomočkov. Učitelji pa so bili navdušeni, ker smo se tako dobro naučili. Po odličnem kosilu smo takoj odhiteli na nove dejavnosti. Veliko smo zvedeli o vodi, nato pa gradili mostove in druge konstrukcije iz lipovega lesa. Po večerji pa nas koncno caka večerna zabava, ki jo komaj že čakamo.

[ 3. 12. 2021 ] – Učenci 3. razredov so ob 12.50 odšli iz Cerkna.

Tretješolci

(Skupno 997 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost